Clubs die wedstrijden willen uitzenden:

Kijk hier regelmatig en zie welke actuele wedstrijden je op deze site kunt volgen. Motion Sportonline TV zoekt samenwerking met clubs die afspraken met ons maken om wedstrijden uit te zenden. Jij als kijker bent gebaat bij regelmaat. Daarom zoeken we clubs die met ons samen een live-stream willen opzetten. De wedstrijden van het eerste team volgen van jouw favoriete sport en favoriete club. Lang niet alle wedstrijden worden live op TV uitgezonden en jij wilt toch niet afhankelijk zijn van de keuze van de publieke omroepen of commerciƫle zenders. Bij ons krijgt elke sport de ruimte! Of er nu 3.000 of 300.000 beoefenaren zijn, voor elke doelgroep kan de uitzending een hoge impact hebben. Motion Sportonline TV geeft de ruimte.

Clubs krijgen een extra bron van inkomsten!

Wij kunnen met elke club een regeling treffen om hun wedstrijden uit te zenden. Clubs maken hun eigen uitzending en kunnen geld verdienen aan commercials. Je investeert als club in een infrastructuur die helemaal van je zelf is. Motion Sportonline levert de uitzendsoftware en zorgt voor distributie via You Tube. Op Sportonline.tv worden de wedstrijden uitgezonden. Dat zullen er steeds meer worden zodat ook de schare belangstellenden zal groeien en dat is weer goed voor de kijkcijfers van de club zelf. De clubs zullen wij na elke uitzending informeren over de hoeveelheid kijkers, zodat ook zij hun voordeel daarmee kunnen doen. Kijkers betekent inkomsten voor de club.

Nog een voordeel

Omdat de infrastructuur er is, kunnen, met gebruik van aanvullende software, de prestaties worden geanalyseerd met videoanalyse software van Artemis. Ook tijdens de trainingen kan dat want de apparatuur is in eigen bezit en je kunt er ook de trainingen of jeugdwedstrijden mee opnemen.